Támogatható céljaink

 

A gyermekek egészségéért – Az egészséges gyermekekért

Az Aranyág Alapítvány támogatható céljai 

1.      Gyermekgyógyászati eszközök, berendezések vásárlása kórházak, gyermek-egészségügyi intézmények számára, hogy meg tudjanak felelni a XXI. századi egészségügyi ellátás, gyógyítás követelményeinek.

 

2.      A magyar perinatális és neonatológiai intenzív osztályok diagnosztikai és életmentő eszközei fejlesztésének elősegítése, hogy minél közelebb kerülhessenek a legkorszerűbb újszülött-ellátás feltételeihez. Az oxigénhiányos állapot megelőzéséhez, az esetleg kialakult károsodás hatásainak minimalizálásához szükséges eszközök, berendezések biztosítása.

 

3.      Eszközök gyermekotthonok, gyermekintézmények számára a mozgásgazdag, egészséges életmód feltételeinek javítására, kampányok szervezése ennek népszerűsítésére.

 

4.      Média megjelenés, kulturális és egyéb programok szervezésével egybekötött kampányok a társadalmi felelősségvállalás minél szélesebbkörű megjelenése érdekében, a törődés felébresztése a lakosságban a mozgássérült és más hátrányos helyzetű gyermekek életesélyeinek és életminőségének javítása érdekében.

 

5.      Mozgásjavító és más terápiás eszközök biztosítása mozgássérült és más fogyatékossággal élő gyermekekkel foglalkozó intézmények számára.

 

„Igen, én is támogatni szeretném az Aranyág Alapítvány célkitűzéseit”