Bemutatkozás

Aranyág Alapítvány rövid bemutatkozás 

 

Az Aranyág Alapítványt 1995-ben azzal a céllal alapították, hogy adományokat gyűjtsön, és támogatásokat juttasson el a magyar gyermekegészségügy részére. Célunk a beteg és mozgássérült gyermekek egészségi állapotának javítása, gyógyulásuk elősegítése ápolási helyeik, az őket gyógyító intézmények felszerelésének korszerűsítésével, bővítésével.

 

Tizenöt éve rendszeresen szervezünk adománygyűjtő műsorokat a Magyar Televízióban anyák napján és a karácsony előtti napokban. Az élő televíziós műsor keretében megszólítjuk a lakosságot, felhívjuk az emberek figyelmét a rászorulókkal való törődés fontosságára, kiváltva a társadalom odafigyelését, ezzel is igyekszünk növelni az adakozási kedvet.

 

Együttműködünk vállalkozásokkal, hazai és nemzetközi cégekkel, amelyek megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek jelentős pénzbeli, vagy természetbeni támogatásra, és ezúton is megmutatják társadalmi felelősségvállalásukat.

 

Adománybevételünk jelentős hányada az előző évi 1%-os adófelajánlásokból és szponzoraink pénz- és tárgyi adományaiból tevődik össze.

Ezúton is köszönjük partnereink önzetlen segítségét. Várjuk további adományaikat, SZJA-felajánlásaikat, amelyet pályázatok útján juttatunk el a támogatandó szervezeteknek, gyógyító intézményeknek, rászorulóknak.

 


Számlaszámunk:K&H 10200847-32414347-00000000

Kérjük, gondoljanak ránk a személyi jövedelemadó-bevallás időszakában is az
SZJA 1%-áról történő rendelkezésnél.

Adószámunk: 18075948-1-41

Kérdőív

Honnan talált ránk?