Támogatható céljaink

A gyermekek egészségéért – Az egészséges gyermekekért
.
Az Aranyág Alapítvány támogatható céljai 
.
1. Gyermekgyógyászati eszközök, berendezések vásárlása kórházak, gyermek-egészségügyi intézmények számára, hogy meg tudjanak felelni a XXI. századi egészségügyi ellátás, gyógyítás követelményeinek.

2.  A magyar perinatális és neonatológiai intenzív osztályok diagnosztikai és életmentő eszközei fejlesztésének elősegítése, hogy minél közelebb kerülhessenek a legkorszerűbb újszülött-ellátás feltételeihez. Az oxigénhiányos állapot megelőzéséhez, az esetleg kialakult károsodás hatásainak minimalizálásához szükséges eszközök, berendezések biztosítása.

3. Eszközök gyermekotthonok, gyermekintézmények számára a mozgásgazdag, egészséges életmód feltételeinek javítására, kampányok szervezése ennek népszerűsítésére.

4.  Média megjelenés, kulturális és egyéb programok szervezésével egybekötött kampányok a társadalmi felelősségvállalás minél szélesebbkörű megjelenése érdekében, a törődés felébresztése a lakosságban a mozgássérült és más hátrányos helyzetű gyermekek életesélyeinek és életminőségének javítása érdekében.

5. Mozgásjavító és más terápiás eszközök biztosítása mozgássérült és más fogyatékossággal élő gyermekekkel foglalkozó intézmények számára.